Skal du lease en bil, så er der lige et par vigtige ting du skal tænke over inden du skal ud og opsøge leasing af bil og det er uanset om du vælger BMW, Renault eller Mercedes leasing eller hvilken som helst anden bil, så er det vigtigt at tænke over disse ting først.

  1. Sørg for at finde et sted hvor du kan sætte dig ned sammen med en sælger for at snakke om hvad du ønsker.
  2. Find derefter den rigtig leasingaftale.
  3. Få bilen bestilt hjem til din adresse.
  4. Få nøglerne og husk at få en gennemgang af bilen.

Denne liste er rar at huske på, så du får det hele med. Bestiller man bare selv online, kan det være man ender med den helt forkerte bil og det kan koste dig. Ligeledes er det også vigtigt at du får en gennemgang af bilen inden du får nøglerne, så du ved hvad den kan og hvor de forskellige ting er i bilen. Derfor kan det være en god ide at finde et sted med speciale i den type bilmærke du gerne vil have. Så vil du feks have en Mercedes, så kan vi anbefale Starmark og skal det være en anden bil, så er det et helt andet sted. På den måde ved du at du får den rigtige bil.

Det kan nogle gange være svært at gennemskue de forskellige leasing aftaler, så derfor skal du være på vagt og sørge for at du har det godt med at sidde foran den sælger der hjælper dig. Er du det mindste utryg ved ham eller hende, så skal du ikke handle.