Hvis du er meget glad for din bil, så kan vi næsten regne ud at du også triller en tåre når bilen får et stenslag i forruden. Det kan ikke undgåes, næsten lige meget hvor meget du prøver på det. Så snart uheldet er ude er det derfor vigtigt at du gør noget ved det med det samme. En reparation af stenslag i forruden er nemlig en kunst i sig selv og har man ikke gjort noget ved skaden inden man kommer på værksted, så kan det koste dig en helt ny forrude. Derfor vil vi fortælle dig hvad du skal gøre.

Skynd dig når skaden er sket

Så snart du høre en sten ramme ruden, så hold ind til siden og se om der er kommet et mærke i ruden. Hvis der er kommet en revne eller et lille hul i ruden, så læg et klistermærke hen over revnen. Du kan faktisk finde specielle klistermærker til dette formål hos autoforhandler. Når klistermærket er kommet på, så kommer der ikke skidt i revnen og den er derfor nemmere at lappe for dem som skal lave den. Bilglas.dk har feks en ret fin ordning hvor de kommer ud til dig og lapper ruden imens du er på arbejde eller bare er hjemme og det er ret smart, så du ikke skal tænke på at køre nogle steder.

Vurdere dem som laver ruden at revnen er for stor eller til fare for dig selvom den er lappet, så kan du ikke undgå at skulle have en ny rude i bilen. Men sådan en kan de også tage med og skifte på stedet for dig.